Logo

Afscheid

Met enorm veel plezier en liefde heb ik de afgelopen jaren mijn opvang, Het Bonte Nest, gerund.

Als gastouder en als ondernemer.

Omdat het tijd is dat onze woning waarin wij wonen, waarin ik al die jaren mijn werk heb uitgeoefend, weer een thuis wordt heb ik besloten de deur van Het Bonte Nest per

31-12-2022 te sluiten.

Ik ben enorm dankbaar dat mijn man en kinderen al die jaren zo flexibel en ruimdenkend zijn geweest, zodat ik mijn werk vanuit ons huis kon doen op de manier die ik wenste.

Ik wil alle ouders die in de loop der jaren gebruik hebben gemaakt van mijn opvang bedanken.

Bedanken voor de kostbare taak die ik mocht vervullen door voor hun kind(eren) te zorgen. Dat ik deel mocht zijn van hun gezin.

Ook wil ik de gastouderbureaus Villa Kroost, Gemoederlijk en Juut&Co bedanken.

Voor alle hulp en bemiddeling die ze hebben gedaan. Voor alle gezellige bijeenkomsten, workshops, cursussen, opleidingen en het luisterend oor.

Veel dank aan mijn collega gastouders die ik ontzettend zal missen als collega's, bedankt voor alle gezellige momenten, de pep-talks, het "sparren", het delen van ervaringen en het zoeken naar oplossingen.

En dan natuurlijk "mijn" kleintjes. Wat heb ik genoten van alle gezellige momenten, de knuffels, het gekwebbel, de wandelingen, de uitjes, het fietsen met de bakfiets, de flessen, de eerste fruithapjes, de eerste tijger,-en kruipmomenten, het gaan staan, het eerste plasje op de wc enz enz.

Al mijn schatjes hebben een speciaal plekje in mijn hart.

Liefs Mirjam

 

KVBM_logo_300pxbreed.jpg

Een warm en veilig NEST voor een BONT en uniek gezelschap!