De gastouderopvang

Alle opvangtijden/dagen zijn in overleg.

Er zijn geen vaste tijden voor brengen en halen, (wel brengen voor 09.00 uur en halen na 15.30)

 

Dinsdag t/m donderdag opvang van 07.00-18.00 

Bij opvang tot 18.00 uur eten de kinderen mee met de warme maaltijd. (d.m.v. diner strippenkaart)

 

Opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

 

Het Bonte Nest gastouderopvang voldoet aan de veiligheidsnormen en beschikt over fijne slaapplaatsen, kinderstoelen, box, een heleboel speelgoed, knutselspullen, veel boeken, 555 m2 speelplezier waaronder een grote tuin met buitenspeelgoed, trampoline (met opvangnet), speelhuis met glijbaan, duikelstangen, winkeltje, schommels, bakfiets met ondersteuning en heel veel gezelligheid.

Ik ga er graag met de kinderen op uit. Met baby's in de opvang en kinderen die nog meerdere malen per dag slapen pas het soms niet in de planning. De grotere kinderen hebben dan gelukkig ruimte bij huis genoeg.

 

HYGIENE staat bij Het Bonte Nest gastouderopvang hoog in het vaandel. De leefomgeving van uw kind wordt gereinigd met de symbiotische reinigingsmiddelen van ProWin. Een biologisch reinigingsmiddel dat onschadelijk is voor mens, dier en milieu.

Nieuwsbrief. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief waarin nieuwtjes en weetjes van Het Bonte Nest staan zodat u weet wat er tijdens en rondom de opvang speelt.

 

Het eerste gedeelte van de tuin, hier spelen we gezellig met elkaar met speelgoed van binnen, de fietsjes, trekker, op de step, met krijt, de hele kleintjes zijn ook mee, ze spelen bijv. onder de babygym of liggen/zitten er in de kinderwagen bij. Met mooi weer eten en drinken we buiten. Dit deel van de tuin is vanuit de woning zichtbaar.

 

  • Facebook

De speeltuin van Het Bonte Nest. Helemaal achterin de tuin. (dit gedeelte kan afgesloten worden met een poort, de kinderen spelen hier alleen onder begeleiding.)